Hrvatska, Lošinj, Mali Lošinj 

Sana Vitas

Mirisni emocionalni luminarij

Ime suvenira bazira se na mirisima i okusima lošinjskog bilja, pozitivnim emocijama i luminu – otočnom nazivu za posudicu u kojoj se u davna vremena palilo maslinovo ulje za rasvjetu, a kasnije su se u njemu držale i voštane svjećice. Uporabni i dekorativni set za buđenje dobrih emocija.

Set se sastoji od: postolja s dvije drvene pločice od stabla lovora s pregradom koja dijeli postolje na prostor za držač bočice s eteričnim uljem te prostor za mirisnu vrećicu s listovima lovora, bočica s eteričnim uljem od lošinjskog lovora iz destilerije obitelji Kučić poznate po vrhunskoj kvaliteti eteričnih ulja, mirisna vrećica od domaće žutice punjena svježim listovima lovora, staklena posudica za lučicu obložena pijeskom s morskog žala lošinjske plaže Zabodarski.

Suvenir je u potpunosti autohton, ekološki i prirodan jer se sastoji od domaćeg drva koje raste na otoku, eteričnog ulja lošinjskih aromatičnih i mirisnih biljaka, domaće lošinjske tkanine (žutice) te pijeska s najljepših lošinjskih plaža. Prirodnost i autentičnost proizvoda prati i gravura koja je napravljena pirografom, a u graviranju se koristi samo toplina bez štetnih boja.

Sana Vitas Tel: 091 5420 729 E-mail: sanavitas@yahoo.com


Kontakt

Sana Vitas

 
+385 (0)91 5420 729
 
sanavitas@yahoo.com

Foto galerija

Ocijeni i komentiraj

Upišite komentar :
Napominjemo da su komentari na ovom webu moderirani, što znači da se objavljuju tek nakon provjere u cilju sprječavanja spama.
Upišite ime:
Ocjena:
Komentiraj

Planer putovanja

Dodaj "Sana Vitas"
Naš "Planer putovanja" Vam pomaže organizirati boravak na Lošinju. Jednostavno dodajte destinacije ili druge točke interesa, a "planner" će ih posložiti te ispisati na printeru - spremne za ponijeti na putovanje!

Vremenska prognoza

pet, 25.4.

Partly Cloudy 15°  13°

sub, 26.4.

Partly Cloudy 16°  13°

ned, 27.4.

AM Showers 15°  12°

Newsletter

Upišite e-mail i prijavite se: Upišite kod sa slike:
 
Prijava gostiju
Pratite nas:
Instagram Pinterest RSS Facebook YouTube Google Earth Smartphone Application
Kontakt
Turistička zajednica Grada Malog Lošinja
Riva lošinjskih kapetana 29, HR – 51550 MALI LOŠINJ, Hrvatska
Tel: +385 51 231 884, Tel: +385 51 231 547, Fax: +385 51 233 373
E-mail: losinj@visitlosinj.hr