Mali Lošinj

0
Rate this post

Wireless net Kućni ljubimci dopušteni Hrvatska 365Alaburić Cecilija

Naša kuća se nalazi na mirnoj lokaciji i nudi smještaj s doručkom za 20-ak osoba u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama opremljenim sanitarnim čvorom, hladnjakom, TELEVIZIJOM/SAT, besplatnim Wi-Fi-jem te terasama koje ne gledaju na more ili dvorište. Uz površine, tu je i kuća za 2 osobe. Kućni ljubimci su dobrodošli! Domet od obližnje obale i gradske vijećnice je 10 minuta. hodanje. Parking …

u više informacija

Bežični internetAndrijčić Livia.

Kuća 1/2 + 1 *** nalazi se u sklopu obiteljske kuće i uključuje jednu sobu (bračni ležaj + pomoćni ležaj), kuhinjski dio, kupaonicu, hodnik kao i ogromnu terasu s roštiljem. Opremljen je hlađenjem, TELEVIZIJSKIM/SAT prijemnikom, bežičnim internetom, au dvorištu je osiguran parking za vozila. Lokalna obala se prostire na rasponu od 400 m, gradska vijećnica 200 m, a mini-market 20 m. Dobrodošli!

u još više informacija.

Antoninić Aldo.

Stan ili stan ima: -parking -roštilj -opremu za pranje -klima -satelitski program -vez za plovila.

još detaljnije.

Wireless web Dozvoljeni kućni ljubimciBarić Klementina.

Dom 1, 3 * Pronađeno na samom početku. Ima 100 m2. Sastoji se od 2 spavaće sobe, sa 2 ležaja i također dnevnog boravka. Kuća ima kupaonicu s tušem, kadu kao i zasebnu komodu, kuhinjski dio te hodnik sa terasom. Objekat je udaljen 100 m, obala Zagazinjine 150 m, a Kadin obala 200 m. Kuća 2, 3* Nalazi se na prvom katu. Ima 42 m2. Kuća ima sobu sa dva kreveta, dnevni boravak sa pomoćnim ležajem, prostor za kuhanje kao i…

još detaljnije.

Begić Mihael.

Iznajmljujemo stan u Malom Lošinju. Apartman je za 4+1 osobu, 78m2. Sastoji se od dvije sobe, tuš kabine, kuhinje, dnevnog boravka i terase s koje se pruža prekrasan pogled na cijeli val. Apartman ili stan ima klimu, bežičnu mrežu, aparat za čišćenje, sušilicu rublja, perilicu suđa, TELEVIZOR, DVD, mikrovalnu. Parkirno mjesto je osigurano. Cijena kućnih ljubimaca, prema prethodnom planu! Kuća ima 3 …

detaljnije.

Berberović Kemal.

Imamo 2 apartmana – svaki za 3 osobe, koji se sastoje od 1/2 sobe, 1/1 sobe, kupaonice s tušem kao i kuhinjskog dijela sa blagovaonom. Svaka kuća ima TV/odmor, klimu, osobnu terasu, osobni parking u dvorištu. Kuće su kategorizirane s 3 poznate osobe (***).

u još više informacija.

Savjetujemo za ljetovanje s djecom Hrvatska 365Bišćan Emel.

Apartmani za 2 do 4 osobe u selu Artatore, 6 km udaljenom od Malog Lošinja, u bolnoj šumi stotinjak metara od obale pogodni za mlade. Lako dostupno 365 dana u godini.

u više informacija.

Bežični internet Kvarner Članovi obitelji Dozvoljeni kućni ljubimciBlaško Stjepan.

Pronađen u uvali Sveti Martin u Malom Lošinju. Do plaže možete doći za manje od 2 minute hoda. Centar grada udaljen je 700 metara. Kriterijski centri svih smještajnih jedinica SAT TV i klima. Svoje vrijeme možete jednostavno provesti u vrtu ili na terasi, a ispod možete dodatno koristiti pribor za roštilj. Na udaljenosti od 200 metara od apartmana ili stana nalaze se uobičajeni hrvatski restorani, kafići i također …

još detaljnije.

Dopušteni psi Bolješić Lucija

Na samom prvom katu nalaze se četiri prostrane sobe s tuš kabinama. Imaju veliki zajednički balkon, zanemarujući grad. Peta soba je dvojna i nalazi se na samom početku. Ima veliki balkon. Mogućnost sidrenja plovila. u više informacija.

Dopuštene životinje Bon Shadow.

Apartman 1 (2+1 osoba). Lokacija 35m2. Nalazi se u prizemlju, ima svoju terasu kao i auto parking, TELEVIZIJA + SAT. Cijena od 41 do 68 eura. Kuća 2 (2+1 osoba). Površina 40m2. TELEVIZIJA + SAT, privatni balkon kao i parking. Cijene od 41 do 68 eura. Kuća 3 (4 do 5 osoba). Lokacija 55m2. Dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinja sa hodnikom. Poseban ulaz sa balkonom. Korištenje roštilja kao i parking, uključuje TV + SAT. Mogućnost sidrenja plovila. Cijena od…

detaljnije.

Wireless web Predlažemo za ljetovanje s djecom Kvarner Članovi obitelji Dozvoljeni kućni ljubimci Budinić Lucija.

Ap 1/4 Apartman se nalazi na 2. katu, ima 2 dvokrevetne sobe, kuhinju i blagovaonicu sa dnevnim boravkom, kupaonicu, balkon s neizravnim pogledom na more. Stan ili stan ima osiguran parking, namješten je sa klimom, satelitskom televizijom, ima mogućnost korištenja roštilja. Kuća se nalazi oko 100 m od najbliže plaže. Životinje su dozvoljene, primjereno za obitelji s djecom, bežični internet. Ap 1/2 + 1 – prizemnica…

detaljnije.

Miroslav.

Smješten u tišini,jednosmjerna ulica kod uvale Bojčić u Malom Lošinju. Obala je udaljena 100 metara, a gradska vijećnica 500 metara. Imamo zapravo 2 kuće opremljene satelitskom televizijom, klima uređajem i rezerviranim parkingom. Apartmani se nalaze na prvom katu obiteljske kuće. Svaki apartman ili stan ima prostrani balkon. Na udaljenosti od 200 metara od doma nalaze se uobičajeni hrvatski restorani, kafići i trgovine. Do atraktivne plaže Čikat možete doći za manje od … u više informacija.

Wireless net Croatia 365Buneta Gordana

Kuće Goga nalaze se u mirnom dijelu naselja, 200m od obale, kao i 200m od objekta Malog Lošinja, gdje se nalaze restorani, barovi, trgovine, pristanište za čamac i katamaran. Nudimo smještaj za odmor u 3 kuće. Kuća 4+ 1 koja ima 2 sobe, kuhinju sa dnevnim boravkom i kupaonicu. Apartman 2+1 koji ima jednu sobu, kuhinju sa dnevnim boravkom kao i toalet.

Mali stan sa sobom sa …

u još više informacija.

Liza.

Privlačne, udobne, cool kuće za 4 i 2 osobe, TV/satelit alat, korištenje weba, pogled na more kao i cijela lokacija. Kuće imaju 4 poznate osobe. još detaljnije. Bežična mreža Predlažemo za ljetovanje s djecom Dopuštene životinjeCvijanović Stipić Tanja.

Apartmani Tanja

nalaze se u uvali Artatore, 6 km sjeverno od Malog Lošinja. Stan ili stanovi leže u gustoj šumi u jako mirnom području. Posebno su prikladni za članove obitelji s djecom. Svi apartmani su opremljeni SAT/TV-om i imaju vlastitu garažu. Kuće Tanja I i Tanja II nalaze se na početnoj etaži i opremljene su klima uređajem. detaljnije.

Savjetujemo za ljetovanje s djecom Dopuštene životinjeCaic Iva. StarStarStarStarStar. Kuća se nalazi u uvali Artatore, 7 km od Malog Lošinja. Ima 4 stana ili stana, 2 sa jednom spavaćom sobomte također 2 dvokrevetne sobe. Svaki apartman ili stan ima dnevni boravak sa kuhinjski prostor kao i mjesto za jelo,kupaonica s tušem kao i veranda. Sve kuće su slično opremljene, jedina razlika je dimenzija doma. Prije vašeg doma svaki dom ima jednu garažu. Kuća ima dvorište sa roštiljem i klupama i udaljena je 30 m od mora. Stan ili stanovi su kategorizirani s 3 … u još više informacija.

Wireless web Kućni ljubimci dopušteni Čaušević Mustafa. 2 app za 4 osobe 1 app za 2 osobe Apartman ili stanovi nalaze se na području Zagazinjine, u blizini uvale Sv. Martin, 5 minuta od obale i 10 minuta od gradske vijećnice. Kuće su klimatizirane. detaljnije.

Mi smo nalazi se u Malom Lošinju na lokaciji Zagazinjina. More je udaljeno 250m do plaže Bojčić u uvali Sv. Martina i također 200m do obale Zagazinjine u uvali potpuno isto ime. Do vijećnice (luke) je 600m. U blizini vašeg doma nalazi se tržnica, slastičarna, 2 restorana kao i 2 tvrtke gdje možete iznajmiti bicikle, skutere ili čamce. U uvali Sv.

Martin se nalazi ronilački centar. Nudimo smještaj u 2 apartmana ili stana: 1. Apartman ili stan (4+1) ima 2 spavaće sobe, dnevni boravak… još detaljnije.

Čović Miroslav.

DOM MAGDALENA *** Ako za svoj odmor odaberete mali apartman MAGDALENA, sve elegancije Malog Lošinja sigurno će vam biti na dohvat ruke. Iako se nalazi u blizini objektu kao i gradskom životu, kao rezultat dvorišta koje okružuje zgradu, u malom apartmanu MAGDALENA zasigurno ćete imati samoću za potpuni bijeg. Kuća se nalazi na drugom katu objekta, samo 100 metara od obale s tuševima i rivom, te 200 metara od objekta … detaljnije.

ELEKTRONIKA