Foto natječaj “Moram u more”

0
Rate this post

Natječaj slika „Moram na more“ – pošaljite nam svoje fotografije koje po Vašem mišljenju najbolje ilustriraju pojam „Moram na more“. Slike mogu prikazati morske postavke, obale, obale, sa i bez pojedinaca na slici, podvodne fotografije, zadatke vezane uz more, ribolov, vodene sportove kao i sve što vaš foto-elektonski fotoaparat uhvati… Odbor za posjetitelje Malog Lošinjaželi vam dobrodošlicu.

NATJECANJE SLIKE na temu “Moram na more”

  • Otvoreni foto natječaj u fotografiji
  • Mali Lošinj, 10.05. – 18.06.2012.

UVJETI ZA NATJECATELJE

Pravo na sudjelovanje

Svi fanatici digitalne fotografije mogu završiti, mladi i stari, pojedinci ili timovi (kućanstvo, razred, prijatelji, itd…), bez obzira na dob, spol ili adresu.

Stil natjecatelja: “Moram na more” Cilj je snimiti slike koje, prema spisateljskom stajalištu, idealno ilustriraju pojam “trebam na more”. Slike mogu otkriti morsko okruženje, obale, obale, sa ili bez svjesnih pojedinaca, slike podmorja, zadatke, aktivnosti povezane s morem, kao što su ribolov, ribolov, sportske aktivnosti na vodi, itd., kao i sve ostalo što se odnosi na naziv natjecanja

Slike za natjecatelje.

Za natjecatelje se šalju fotografije u elektroničkom stilu. Slike snimljene analognim (klasičnim) kamerama mogu se replicirati (skenirati) u digitalni tip i dostaviti natjecateljima. Fotografije se mogu snimiti bilo kada, pod uvjetom da je sudionik pisac, da su praktički primjerene i da su upijene u lanac Lošinj-Cres. Svaki pisac može poslati beskrajan broj slika. Slike je potrebno poslati u jpg stilu, minimalne rezolucije 300 dpi. Duža stranica sa slikom minimalno 2500 px, optimalna dimenzija fotografije 5 MEGABAJTA, pošaljite jednu sliku na e-mail, navedite kontakt podatke u e-mailu.

Moda kao i rok za slanje fotografija.

Slike za natjecatelje dostavljaju se na radno mjesto Turističke zajednice Grada Malog Lošinja svakim radnim danom od 08-20 sati, Riva lošinjskih kapetana 29 ili na mail: [email protected] ( s naznakom: Za foto natječaj) do 18.06.2012. u 10.00 sati. Svaka fotografija treba imati ime i naslov autora, npr. “Uroni u more – Ivan Ivanić”. Uz sliku, autori trebaju dostaviti svoje puno ime i prezime, adresu, telefon i e-mail adresu.

Smjernice za natjecatelje

Fotoaparat: Dopušteno je korištenje svih vrsta video kamera, vrsta bljeskalica, dodatnih svjetala, živopisnih filtara, utjecaja na leće i tako dalje.

Autorsko pravo:Autori uvjeravaju da je slika poslana za natjecatelje originalna, za sada neobjavljena, da nije preopterećena zahtjevima trećih strana, te da prava na nju nisu u cijelosti ili djelomično prebačena na treće strane.

Autori su omogućili Turističkoj zajednici MZ Mali Lošinj da prikaže fotografije natjecatelja na izložbi povodom priredbe “Moram na more”, kao i da ih iskoristi za fotografsku uplatu prigode. “Moram ići na more”, pored raznih drugih imena i prezimena autora fotografije.
Nagrade

Sve dobivene slike svakako će pregledati stručni kolegijum Putničke zajednice Grada Malog Lošinja i zasigurno će biti odabrane 3 najefektnije fotografije. Autori 3 prvoplasirane fotografije dobit će poklon pakete Putničke zajednice Grada Malog Lošinja.

Slike će zasigurno biti objavljene 18. lipnja 2012. na facebook profilu Traveller Boarda Malog Lošinja “Otok vitalnosti”, gdje će fanovi svakako u trajanju od 18.06. (12.00 sati) – 24.06.2012. (20.00 sati) zasigurno će moći “lajkati” slike, a također će biti dodijeljene tri slike s najviše “lajkova”.

Proglašenje najboljih i predstavljanje svih poslova bit će obješeno 25.06.2012. na Prvom trgu u Malom Lošinju u 21 sat.

Obavijesti

Za sve dodatne informacije možete nazvati:

ELEKTRONIKA